hosting menu left
hosting menu right

Dodatna ponudba

samoplacniske

PrijavaPravno obvestilo
Podjetje Fizikal, zasebna fizioterapija, Sdki Hussain, si pridržuje avtorske pravice za vsebino, objavljeno na naših spletnih straneh. Vsebine naših spletnih strani ni dovoljeno spreminjati oziroma uporabljati na spletnih straneh drugih podjetij. Vsebine brez naše odobritve in dovoljenja ni dovoljeno kopirati za javne ter komercialne namene.

Informacije na naših spletnih straneh so pripravljene z veliko mero skrbnosti. Podjetje Fizikal, zasebna fizioterapija, Sdki Hussain, ne prevzema odgovornosti za uporabo katerega koli dela vsebine za različne namene. Uporaba vsebine, objavljene na naših spletnih straneh, poteka na lastno odgovornost uporabnika.

Podjetje Fizikal, zasebna fizioterapija, Sdki Hussain, ni odgovorno za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. Niti podjetje Fizikal, zasebna fizioterapija, Sdki Hussain, niti katera koli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi te spletne strani, ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa do uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Snemanje programov in podatkov z naših spletnih strani se izvaja na lastno odgovornost. Podjetje Fizikal, zasebna fizioterapija, Sdki Hussain, ne odgovarja za morebitno škodo, ki lahko nastane pri uporabi datotek in podatkov s spletnih strani. Prav tako ne odgovarjamo za morebitne računalniške viruse, ki nastanejo kot rezultat presnemavanja datotek ali podatkov z naših spletnih strani.

Spletne strani podjetja Fizikal, zasebna fizioterapija, Sdki Hussain, vsebujejo tudi povezave na spletne strani drugih podjetij, da vam omogočimo dostop do dodatnih virov informacij. Podjetje Fizikal, zasebna fizioterapija, Sdki Hussain, ne odgovarja za vsebino na povezanih spletnih straneh drugih podjetij in če bo ugotovljeno, da je tovrstna vsebina zavajajoča, bomo te povezave prekinili, takoj ko bo tehnično mogoče.

Podjetje Fizikal, zasebna fizioterapija, Sdki Hussain, je lastnik znamk, objavljenih na naših spletnih straneh. Tudi prepoznavni znaki drugih podjetij, ki so uporabljeni in prikazani na naših spletnih straneh, so pridobljeni z dovoljenji lastnikov teh prepoznavnih znakov, logotipov ... Tretjim osebam je uporaba in izkoriščanje tovrstnih znamk in logotipov prepovedana.


 

Copyright © 2014 Fizikal
Vse pravice pridržane.

Pravno obvestilo        Izvedba:

Pika, Zmagoslav Šalamun, s.p.

website hosting main area bottom

Narejeno z Joomla!. Valid XHTML and CSS.

//NOGA